South Dakota

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: South Dakota

Dél-Dakota-ban eladó ingatlan

Dél-Dakota egy hatalmas, ritkán lakott ország az Egyesült Államok középnyugati részén. Itt van a látványos Black Hills Nemzeti Erdő, ahol két történelmi emlék található a gránit sziklára: Rushmore-hegy, a négy amerikai elnök tiszteletére, és a Crazy Horse emlékműve, amely a híres törzsi főnökre emlékeztet.

Fővárosa Pierre. Dél-Dakota északra fekszik Észak-Dakotával, délre Nebraskával, keletre Iowával és Minnesotával, nyugatra Wyoming és Montana között.

Dél-Dakota a 3. legmagasabb az indiánok aránya az Alaszka és Új-Mexikó után. Sokan Dakota, Lakota és Nakota törzséből származnak, amelyek együtt alkotják a Sioux Nation-ot.

Az ingatlanpiacok az országban minden bizonnyal aktívabbak ezen a nyáron, és a vevői ellentmondás számos gyors értékesítésben jelenik meg a kért ár felett. A Dél-Dakotában értékesített ingatlanok átlagos eladási ára 6,5% -kal nőtt.

Dél-Dakota-ban az eladási árak tulajdonságai még nagyobb valószínűséggel emelkednek, mint a még nem regisztráltak, de az értékesítés és az új hirdetések a nyár végén növekedhetnek. A legtöbb ár- és lakáskategóriában még több vásárló van, mint a Dél-Dakota-ban eladásra kerülő ingatlan eladók, így az árak addig emelkednek, amíg a helyzet megváltozik. A 2017. júliusa és 2018 júniusa közötti 12 hónapos időszakra a Sioux Falls-i régióban történt értékesítés 5,1% -kal nőtt.

A Rapid City egy érdekes hely, ahol Dél-Dakotában eladó ingatlanot keres. Vannak tipikus épületek és sok lehetőség azok számára, akik jó befektetést keresnek Dél-Dakota-ban eladó ingatlanba

  •  
    Dél-Dakotába költözik. Külföldön élők és Dél-Dakotában élnek

    Nagyon hosszú, szinte végtelen utak, amelyeket a legszebb naplementék vesznek körül, és elmerülnek a hatalmas prériákban ... ma elviszünk egy nagyon különleges helyre, ami szótlanná tesz téged! Gyakran kíváncsi vagyunk az ideális helyre, ahol a nulláról kezdhetjük. Nos, mi a Realigro-nál elemeztük a ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 17017

Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, South Dakota, Sioux Falls, Sioux Falls, Sioux Falls

Reserved negotiation
Eladás
Több mint 5 hálószobás lakás

58 m²
kiváló
UNAVAILABLE
Cod. 7125

Eladás Mezőgazdasági terület, South Dakota, Pierre, Pierre, Pierre

5,414,385.67HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

25 m²
Telek eladó! 100 Ft x 200 ft. Szép terület. Nyilvános a víz-, gáz-és elektromos elérhető. Szintén sok szomszédban rendelkezésre áll!
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB